Over Paintball Flevoland


Het gezelligste, veiligste en goedkoopste Paintball park van Nederland en grootste park aan de trekweg in Almere!

Dit is bij ons de belangrijkste voorwaarde. Als we denken dat het de sfeer onder de spelers teveel beïnvloed zullen we er voor kiezen om met minder mensen te spelen. Dit beslissen we uiteraard niet op de dag zelf maar dat krijgt u tijdens het reserveren te horen. Voor u is het uiteraard niet leuk als u hoort dat we vol zitten.

Minder leuk als er teveel teams rondlopen waardoor u eigenlijk niet naar behoren kunt spelen.

Ruime ervaring


We hebben ruim 20 jaar ervaring in het spelen en organiseren van paintball op goede en ruime paintball speelvelden. Dagelijks zijn we bezig met het onderhouden en eventueel wijzigen van onze speelvelden. We hebben 7 paintball speelvelden en 1 millenium Sup-Air veld in een groot bosgebied. Het millenium veld is voor het spelen van speedball.

Elk speelveld heeft door zijn unieke inrichting haar eigen charme. De speelvelden bevinden zich aan de rand van Almere-Buiten.

Speciale semi-automatische paintball wapens


Onze paintball wapens worden regelmatig gecontroleerd op de juiste werking en opnieuw afgesteld. Dit zorgt ervoor dat de verfkogel met een goede snelheid uit de loop komt.

Spel variatie


We hebben verschillende soorten spellen waardoor er veel afwisseling is. Voor de spelers die meer actie willen kan er ook een scenario game worden geboekt. Dit zijn levensechte opdrachten die u en uw team moeten uitvoeren.
Heeft u speciale wensen bijvoorbeeld een spel wat meer betrekking heeft op uw bedrijf, laat het ons weten en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ruime keus


Paintball park Flevoland biedt u verschillende arrangementen aan waaruit u kunt kiezen. Zo is er voor ieder budget wel wat te vinden. We hebben bijvoorbeeld de bachelor party met bunny of piggy hunt of een BBQ pakket met gratis drinken.
U kunt ook bij ons terecht voor bedrijfsfeesten, een schooluitje met een verrassing of een heus familie feest. Mocht er niets voor u tussen zitten dan kunnen we altijd overleggen voor een passend arrangement.

Beste locatie aan de rand van Almere-buiten


Vanaf ons Paintball park staat u binnen 10 minuten in het centrum van Almere-Stad. Dus u kunt uw bezoek aan ons uitbreiden met een bezoek aan het centrum. Op een loopafstand van 10 minuten zit camping “kotterbos” alwaar u eventueel kunt overnachten. We zijn gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, direct gelegen aan de A6.

Professionele instructeurs


Bij ons krijgt ieder team een eigen instructeur mee om het spel te begeleiden. Tijdens het spelverloop houd de instructeur het paintballen in de gaten zodat het spel eerlijk en veilig verloopt. Al onze instructeurs krijgen een interne opleiding.

Flexibel


Als u door de paintballen heen bent is dat bij ons geen probleem, die zijn namelijk ter plaatse bij te kopen. En als de High Pressure patroon leeg is dan is dat ook geen probleem. Bij het arrangementen zorgen wij ervoor dat u ook daar genoeg van krijgt.
Mocht u iets willen wat niet bij de arrangementen staat dan kunt u ons dat laten weten en we gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn. Paintball Flevoland is niet de enigste maar wel de beste keuze!
GRATIS PAINTBALL bij Paintball Flevoland, het GROOTSTE Paintball park van Almere