Over Paintball


Wat is paintball?


Paintball is over gewaaid vanuit uit Amerika. Het is de bedoeling dat je elkaar beschiet met balletjes gevuld met een gekleurde gelatine. Dit wordt ook een verfballetje, verfpatroon of verfkogel genoemd.
Het paintball geweer was eigenlijk gemaakt om vee en bomen te markeren. Het geweer bestaat sinds 1970 en in 1981 kwamen Bod Gunsey, Hayes Noel en Charles gaines op het idee om er een spel van te maken.

Markers


Een paintball wapen wordt ook wel een marker genoemd. Er zijn twee soorten wapens de mechanische markers en de elektronische markers. Wij hebben alleen de mechanische markers. De paintball kogel wordt afgeschoten door middel van co2(koolstofdioxide) patronen. Dit geeft meer dan genoeg druk om de paintball kogel af te schieten. Als er veel achter elkaar geschoten is kan het paintball geweer koud aanvoelen. We hopen dit binnen kort uit te kunnen breiden met HP (high pressure).

Woods


Dit spel wordt het meeste gespeeld. Over het algemeen is dit een zeer goede spelsoort voor beginners. Het wordt gespeeld in een bos waar diverse schuilmogelijkheden zijn, zoals huisjes,bunkers en loopgraven.

Het doel van het spel


Er zijn verschillende soorten speltypes die we aan kunnen bieden dus het doel van het spel is verschillend. Paintball speciaal voor kinderen, ideaal voor kinderfeestjes. Veilig, leuk & sportief!
Bij Paintball park Flevoland hebben wij veiligheid in combinatie met plezier zeer hoog in het vaandel staan. Paintball park Flevoland is daarom speciaal ingericht voor kinderfeestjes.
Wij maken gebruik van de beste kinder paintball wapens die er op dit moment te krijgen zijn, onder andere de J.T. Splatmaster. Deze wapens zijn speciaal ontwikkelt voor kinderen. Ze bieden een combinatie van snel schieten zonder dat kinderen er pijn aan beleven. Verder krijgt iedereen veiligheidskleding en een speciaal paintball masker. Daarnaast worden de kinderen de hele middag begeleid door een paintball professional.

Paintballpark Flevoland heeft alles voor een fantastische verjaardag!


Kijk ook eens naar onze diverse arrangementen die wij u bieden. Zoals een Amerikaans spareribs buffet, Javaans saté buffet of paintball met barbeque en onbeperkt drinken. Dus aarzel niet langer en kijk naar ons aanbod voor een apart dagje uit.
GRATIS PAINTBALL bij Paintball Flevoland, het GROOTSTE Paintball park van Almere