Onze velden


Field & BlasterOp dit paintball veld gaat het er ruig aan toe. Je gaat met je team-captain gevaarlijke opdrachten uitvoeren om de vijand te elimineren. Maar let op, de vijand vecht terug vanuit de boomhutten en bunkers waaruit zij hun verdedigen. Op dit speelveld worden er geen gevangenen gemaakt dus let goed op.
veld 1
Field & Blaster

Combat Camp3 uur lang moet je uiterst op je hoede zijn terwijl je door het gebied trekt op zoek naar doelwitten, zonder daarbij als kanonnenvoer te fungeren. In teams ga je elkaar te lijf en beleef je de echte spanning van het slagveld.
Deze zowel sportieve als spannende ervaring is helemaal verzorgd, wat zo veel betekent als dat je gebruikmaakt van de volledige uitrusting met onder meer 150 ballen per persoon om te vuren.
veld2
Combat Camp

Kids Field CombatOp het Kidz-speelveld voelen de kinderen zich thuis. Alles mag, rennen, ravotten, schieten, zolang de veiligheid maar in acht wordt genomen. Een scheidsrechter begeleidt de kinderen en laat hen verschillende opdrachten uitvoeren. Tijdens de pauze gratis limonade en een zakje chips om bij te komen en daarna weer volop het veld in. Sommige ouders doen ook mee, dat vinden de kinderen leuk.
kids paintball2
Kids Paintball

WoodlandWoodland field is een groot veld in een bosgebied met bunkers loopgraven boomhutten met camouflagenetten waar je een echt gevecht kan beginnen met je paintball team, hier speel je capture the flag.
Je gaat met je paintball team de vlag veroveren die in het veld van de vijand staat dit is een spannende operatie omdat je dit snel moet doen omdat de tegenstander er op voorbereid is en zeker terug zal schieten dus goede samenwerking is van groot belang.
Woodland

The FrontierGroot paintballveld in een groot bosgebied waar je kunt paintballen met je vrienden en collega”s.spannende missies en tijdens de pauze kan je iets eten en drinken even oppeppen voor de volgende strijd
Untitled-1
The Frontier

Commando FieldHet combatfield met bunkers en loopgraven waar je met beide teams goed moet opletten waar de vijand vandaan komt. Dus je moet met je teamgenoten goed samen werken.
1403660_594574570578930_2097468674_o
Commando Field

Saigon FieldOp dit veld gaat de captain met zijn commando”s een krijgsgevangene bevrijden die de vijand heeft buitgemaakt . Het commando team moet secuur aanvallen want dit is een gevaarlijke opdracht de vijand is overal op voorbereid en hebben booby-traps neergelegd in hun omgeving.
IMG_2341
Saigon Field
GRATIS PAINTBALL bij Paintball Flevoland, het GROOTSTE Paintball park van Almere